سخنرانی رئیس مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری در مراسم بزرگداشت علامه اقبال

تاریخ ثبت : ۱۸-۰۸-۹۴    موضوع : اخبار    امتیاز: 0 از 5  ( مجموع آرا : 0)
بازدید : ۱۱۴۲

آقای دکتر سید حسین نوعی رئیس مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری به حاضرین خوش آمد گفتند و سپس نکات ارزشمندی در باره علامه اقبال و اینکه چرا این نام را برای مؤسسه آموزش عالی انتخاب نموده بودند توضیحاتی را در جلسه ارائه کردند و آنگاه ابعاد شخصیت علامه اقبال از نگاه مقام معظم رهبری ،استاد شهید مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی را برای حاضرین بیان نمودند .

در پایان در خصوص مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری فرمودند که :

در سال 1385 دانشگاه تاسیس و هم اکنون این مؤسسه در 32 رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد ، کارشناسی ، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی بیش از 2600 دانشجو دارد. همچنین 32 عضو هیأت علمی تمام وقت(که شامل: 3 نفر استاد تمام، 2 نفر دانشیار، 8 استادیار، و16 مربی که 5 نفر از آنها دانشجوی دکتری می باشند.) ، 12 عضو هیأت علمی نیمه وقت و بیش از 248 استاد و مدرس مدعو مشغول به تدریس در گروه های آموزشی موسسه هستند.

مجموع فضای مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری 11698 مترمربع است که علاوه بر فضا های موجود به منظور توسعه مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری بیش از 33 هزار متر مربع زمین خریداری شده است.

کلمات کلیدی : مراسم بزرگداشت علامه اقبال ، سخنرانی ، دکتر نوعی

پرینت مطلب